Dintr-un atelier din inima Bucovinei ce producea manual încălțăminte, o familie de antreprenori a decis să se dezvolte, din generație în generație, în industria de manufactură. 

Povestea a început încă din anul 1993, unde copil fiind, Petru Plamadă a intrat în contact pentru prima dată cu domeniul încălțămintei în cizmăria tatălui său, numită pe atunci Tabita Mocasino. Tatăl, Arcadie Plamadă, împreună cu unchiul Ioan Plamadă, l-au susținut în această artă a cizmăritului pe tânărul Petru, care în anul 2001 a realizat primul pantof manual. 

Așadar, pasiunea pentru cizmărie și tăbăcărie s-a transmis din tata în fiu, iar în decembrie 2015, brandul PETER SHOES a luat naștere, fiind propria secție de încălțăminte a antreprenorului în devenire, Petru Plamadă, cel care cândva lucra manual alături de familia sa, tocmai pentru a-și îndeplini acest vis. 

PETER SHOES este una dintre companiile de excelență la nivel național, cu o experiență acumulată de peste șase ani și care a reușit să îmbine tehnicile de fabricație nou apărute cu cele mai moderne tehnologii industriale. Acest rezultat este o sursă de mândrie și a devenit una dintre principalele valori ale mărcii. Capacitatea de producție și dezvoltare a crescut de-a lungul anilor, aspect ce a dus, în anul 2021, la apariția unui nou brand 100% românesc.

GASPEL, un brand exclusiv online, continuă experiența moștenită și transmisă a celor din familia Plamadă, din soț în soție, iar mai apoi de la părinți la fiice, identificându-se printr-o producție de încălțăminte de damă specifică expresiei calității și creativității generației de astăzi.

Stilul clasic și elegant pe de-o parte, dar și cel creativ și mai nonconformist pe de alta, caracterizate de cel mai mare confort și de calitatea superioară a materialelor folosite, pielea fiind 100% naturală, au însoțit încă de la început cele două firme. 

Prin urmare, cele două branduri de încălțăminte pentru damă, PETER SHOES – cu specific clasic, dominat de confort și care vine în ajutorul celor cu nevoi speciale și GASPEL – destinat femeilor cu personalitate, cu un stil creativ și spirit inovativ, conviețuiesc sub umbrela magazinului exclusiv online gaspel.ro, ambele fiind produse în fabrica PETER SHOES. din Vicovu de Sus.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Pentru îmbunătăţirea experienţei dvs. web, acest site foloseşte Cookies. Continuând să navigaţi pe acest site vă exprimaţi acordul asupra utilizării cookie-urilor.