Politica de rambursare și retur

Magazinul nostru oferă o perioadă de 15 de zile calendaristice din momentul primirii coletului, timp în care ne puteți înștiința de intenția dumneavoastră de a face retur.

Pentru îmbunătățirea calității produselor și serviciilor oferite clienților noștri vă vom fi recunoscători dacă ne veți spune motivele returnării.

 

Nu în ultimul rând, vă informăm că aveți la dispoziție două modalități de compensare a returului:

 

1.   Înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe www.gaspel.ro.
2.   Primirea contravalorii produsului returnat (valoarea acestuia în momentul achiziției).

Vă rugăm ca odată cu solicitarea de returnare să specificați și modalitatea de compensare aleasă.

1. Dacă alegeți înlocuirea produsului cu un alt produs disponibil pe www.gaspel.ro iar valoarea celui din urmă este diferită de cea a produsului returnat, vom proceda astfel:
– dacă produsul ales de dumneavoastră este mai ieftin, vă vom returna diferența în contul bancar.
– dacă produsul ales este mai scump, veți plăti diferența ca în cazul oricărei alte comenzi, ramburs, la primirea coletului sau în avans, prin transfer bancar.

2. În cazul în care optați pentru rambursarea banilor, vă rugăm să ne comunicați pe e-mail, la aceeași adresă, următoarele informații: codul IBAN, de 24 de caractere, precum și numele întreg al titularului cardului.
Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise către noi în sistem ramburs, nu se primesc. Plata returului se face în 5 zile lucrătoare de la confirmarea primirii returului și a tuturor informațiilor necesare pentru a face plata (IBAN corect și titularul contului).

Costuri de returnare:

Transportul pentru returnarea produselor trebuie să se facă prin aceeași companie de curierat prin care ați primit coletul inițial și costul va fi suportat integral de noi. După ce ne inștiințați de intenția de a face retur, noi vom face o solicitare de ridicare.
Dacă doriți să efectuați returul în alte condiții, dumneavoastră trebuie să achitați contravaloarea returnării.

Ne rezervam dreptul de a nu oferi serviciul de retur gratuit daca din istoricul de client rezulta o rata de retur mai mare de 30%.

Adresa pentru returnarea produselor este:

SC GASPEL Online SRL, str. Nicolae Iorga nr. 1 Vicovu de Sus 727610 , jud. Suceava . Vă rugăm să folosiți doar adresa de mai sus și nu adresa sediului social.
Pentru orice alte detalii sau informații, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, la adresa office@gaspel.ro sau telefonic la numărul 0743.005.052 (disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 09.30- 16.00).
Vă răspundem cu plăcere, în cel mai scurt timp.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Pentru îmbunătăţirea experienţei dvs. web, acest site foloseşte Cookies. Continuând să navigaţi pe acest site vă exprimaţi acordul asupra utilizării cookie-urilor.