Garanţia reprezintă certitudinea calităţii oferite de S.C. GASPEL ONLINE SRL şi se aplică oricărui produs achiziţionat de pe site-ul www.gaspel.ro

Durata garanţiei

Durata de garanţie este o perioadă limitată de timp, care curge de la data cumpărării produsului până la data la careproducătorul îşi asumă responsabilitatea remedierii sau înlocuirii produsului achiziţionat, pe cheltuiala sa, dacă deficienţele nu sunt imputabile cumpărătorilor.

Pentru produsul achiziţionat de pe site-ul www.gaspel.ro , oferim o garanţie de 30 de zile de la data cumpărării. Pentru orice defecte pe care le-aţi putea descoperi în această perioadă de timp, vă rugam să ne instintati cât mai repede la numarul de telefon 0743005052 sau prin mail la adresa office@gaspel.ro

Condiţii de garanţie

Garantăm că produsul achiziţionat de la S.C. GASPEL ONLINE SRL este un produs sigur, nou (nefolosit), autentic (produsul prezintă elementele de identificare ale mărcii legal înregistrate) şi lipsit de orice defect. în condiţiile respectării instrucţiunilor de întreţinere, produsul prezintă parametri de calitate şi performanţe normale (la care consumatorul se poate aştepta în mod rezonabil), date fiind natura şi scopul pentru care a fost realizat produsul, pe durata medie a utilizării. Durata medie a utilizării este de circa 6 luni calendaristice, cu respectarea alternării purtatului a minimum 3 perechi de încălţăminte. trebuie să luaţi în considerare faptul că, odată cu timpul şi cu purtarea, toate produsele vor da semne de uzură, iar aceasta nu reprezintă un defect.

Important: Garanţia se aplică doar în cazul în care cumpărătorul face dovada achiziţiei produsului – este obligatorie prezentarea bonului de casă sau a facturii fiscale.

Modalităţi de asigurare a garanţiei

Garanţia va fi asigurată în cel mult 15 zile calendaristice de la data sesizării, astfel:

– Repararea produsului.

– Înlocuirea produsului – dacă acesta nu poate fi reparat.

– Returnarea contravalorii produsului, dacă nici repararea, nici înlocuirea nu sunt posibile.

Condiţii în care garanţia devine inaplicabilă sau nulă

– Uzura morală şi uzura fizică normală a produsului.

– Decolorarea produsului sau a unor părţi componente în urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o altă sursă puternică de căldură, umiditate, ploaie, zăpadă etc.).

– Deteriorări ale produsului în urma unor calamităţi (foc, cutremur, inundaţie, trăsnet etc.), accidente, incendiere sau furt. Defecte produse de transportul, manipularea şi depozitarea în condiţii improprii (temperatură şi umiditate excesive, şocuri termice – variaţii de tip cald /rece – imersare etc.). Defecte cauzate de utilizarea neadecvată, în mod abuziv, incorectă, modificată a produsului şi/sau în condiţii improprii, altele decât cele pentru care acesta a fost testat şi proiectat – umplerea excesivă a genţilor duce la deteriorarea acestora.

– Intervenţia, repararea sau modificarea făcute de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului.

– Deteriorări ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de şocuri mecanice (rupere, agăţare, lovire, zgâriere etc.), de animale de companie, rozătoare şi alţi dăunători.

– Întreţinere defectuoasă (curăţarea folosind metode sau produse neadecvate).nu se consideră defecte de fabricaţie, ca urmare, nu fac obiectul acordării garanţiei:

– Particularităţi ale pieilor naturale: nervuri, mici diferenţe de culoare, semne caracteristice şi neregularităţi – tocmai acest lucru arată autenticitatea şi calitatea pieilor din care sunt confecţionate produsele.

– Pieile sunt tratate cu tanin vegetal, iar acesta poate migra şi poate colora uşor suprafaţa cu care vine în contact. Acest lucru se întâmplă la primele purtări, până produsul dobândeşte o patină unică, şi nu este considerat defect; vă recomandăm să citiţi instrucţiunile de întreţinere din „ghidul materialelor“.

– Micile neregularităţi şi imperfecţiuni ale produselor sau ale părţilor din produse confecţionate manual.

– Pieile care au fost ceruite şi lustruite manual: în acest caz pielea continuă să se „uzeze“ în mod natural – escoriaţiile de culoare de la suprafaţa pieilor reprezintă un efect intenţionat, care are loc doar după purtare şl tocmai acest lucru aduce individualitate produselor.

Recomandări generale privind îngrijirea încălţămintei:

– Se interzice cu desăvârşire spălarea pantofilor în maşina de spălat!

– GASPEL ONLINE SRL nu răspunde pentru defectele apărute ca urmare a utilizării sau întreţinerii incorecte a produsului respectiv, nici pentru disconfortul provenit din purtarea încălţămintei de mărime nepotrivită.

– După fiecare purtare, încălţămintea se curăţă şi se pune pe şanuri potrivite ca mărime şi format. Pentru a crea condiţii igienice de purtare şi a mări durata de folosire, se recomandă purtarea alternativă a 3 perechi de încălţăminte într-o perioadă de 6 luni.

– Este interzisă spălarea cu apă a încălţămintei. Nu se folosesc înălbitori, detergenţi şi nici produse pe bază de solvenţi, substanţe de lărgire, curăţare, impermeabili zare, alcool, benzen etc.

– Încălţămintea umedă se usucă lent, la temperatura camerei, ferită de contactul direct cu sursele de căldură. Nu folosiţi uscarea la ventilator, calorifer foc, uscător de păr sau alte surse de căldură. utilizarea în condiţii de umezeală excesivă va face ca pielea din care este produsă încălţămintea să sufere deformări iremediabile.

– Feţele încălţămintei se vor feri de lovituri directe.

– Evitaţi căldura excesivă care poate duce la reactivarea adezivilor şi dezlipirea tălpilor.

– Feţele şi tălpile pantofilor trebuie protejate de contactul cu solvenţi, smoala, bitum moale sau alte materiale corozive, antiderapante sau substanţe de dezgheţare. de asemenea, evitaţi agăţarea sau călcarea in obiecte metalice ascuţite, resturi de sticlă, substanţe insecticide, uleiuri şi benzine, diluanţi etc., acestea ducând la distrugerea tălpii din piele naturală.

– În cazul pantofilor cu talpă din piele şi cusături aplicate pe talpă, musette nu poate fi făcută responsabilă pentru defectele apărute ca urmare a imperfecţiunilor drumurilor, trotuarelor sau terenurilor unde s-au folosit pantofii.

– Tălpile din piele nu au calităţi antiderapante, existând pericolul alunecării, mai ales în sezonul umed.

– Vă rugăm folosiţi un încălţător pentru a evita avarierea pantofilor în zona călcâiului.

– Deoarece pielea cu care este căptuşită încălţămintea nu a fost tratată chimic în mod excesiv pentru fixarea pigmentului (cu scopul protejării pielii dumneavoastră), există riscul migrării culorii. recomandăm purtarea ciorapilor asortaţi sau de culoare închisă.

– pentru întreţinerea interiorului, curăţaţi cu o cârpă moale, umedă, şi evitaţi produsele care conţin acetonă, acizi, alcool sau oricare alte substanţe ce nu au fost testate şi recomandate de musette pentru acest tip de piele.

– Tocurile îmbrăcate în piele sunt mai sensibile la purtat şi se pot degrada în urma conducerii autovehiculelor, a călcării în grătarele de scurgere, în cioburi de sticlă sau în bitumul moale de pe trotuare, în anotimpul cald.

Product added to wishlist
Product added to compare.

Pentru îmbunătăţirea experienţei dvs. web, acest site foloseşte Cookies. Continuând să navigaţi pe acest site vă exprimaţi acordul asupra utilizării cookie-urilor.